میهن پروژه

دانلود انواع پروژه و مقالات علمی و آموزشی

"جزئیات بیشتر این پروژه"



مقطع علمی: کارشناسی

فهرست: دارد

تعدادصفحات: 150

تصویر: دارد

سال پژوهش:1390

مقدمه: دارد

رشته مرتبط: مکانیک - (ساخت وتولید)

چکیده: دارد

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

منبع: دارد

حجم فایل:2.32 مگابایت

قیمت:13.800 تومان



"نمونه متن پروژه"


چکیده

در این پایان نامه سعی شده است ضمن معرفی مواد مرکب استفاده از این مواد را درساختار ملخ کامپوزیت به صورت  مبسوط مورد ارزیابی  قرار داده  و تنش های وارده  به ملخ  به  دو  صورت دستی  و  نرم افزاری با هم مقایسه شود. سپس با استفاده از نتایج تحلیل، اصول طراحی ساخت ملخ کامپوزیت مورد بررسی قرار گرفته است و در ادامه ضمن معرفی تکنولوژی ساخت آن تجهیزات و مواد مورد نیاز و مزایا و ویژگی های این نوع ملخ ها  به تفصیل آورده شده است.از آنجا که یکی از اقدامات لازم پس از طراحی وساخت طرح ریزی تست و آزمایشات  می باشد در فصل های پایانی انواع روش های تست ملخ معرفی گردیده است.

پیش گفتار

امروزه از مواد مرکب به طور وسیع در صنایع هوائی استفاده می شود. یکی از مشخصه های مهم موادی که در این صنعت بکار می رود،نسبت مقاومت به دانسیته می باشد و این نسبت برای مواد مرکب از مقدار بالائی برخوردار است، همچنین مواد مرکب به آسانی شکل پذیرفته و به اشکال گوناگون و پیچیده ای در می آیند.

اگر مواد  کامپوزیتی  با مواد فلزی مقایسه شود، ملاحظه می شود که این مواد  دچارخوردگی نمی شوند و دارای مقاومت بالائی از لحاظ خستگی می باشند. قطعاتی که از این مواد ساخته می شوند، دارای تعداد اجزاء مونتاژ کمتری بوده و پیچیدگی ساخت وهزینه آن نیز اندک است. در بیشتر موارد اینگونه قطعات باداوم تر از مشابه فلزی آن است. به عنوان مثال می توان از ملخ کامپوزیت نام برد که از آسیب پذیری کمتری برخوردار بوده، ایمنی آن از لحاظ پذیرش در پرواز بیشتر است و می توان آن را در منطقه عملیاتی تعمیر کرد.

در این تحقیق جهت بررسی اصول طراحی و ساخت ملخ کامپوزیت ابتدا به مفاهیم پایه ای و مقدماتی، کاربردهای گوناگون و انواع مواد مرکب اشاره شده است، همچنین تاریخچه بالگرد و ملخ مورد بررسی قرار گرفته است، سپس به بررسی کلی ساختار و طراحی ملخ فایبر گلاس پرداخته شده است، درادامه به بررسی تنش های وارد بر ملخ با حل دستی اشاره شده است، همچنین آنالیز نرم افزاری ملخ مورد بررسی قرار گرفته است وبه مقایسه نتایج حاصل از آن با نتایج حل دستی پرداخته شده است، سپس به فرآیند ساخت ملخ فایبر گلاس اشاره شده است،در انتها نیز به آزمون های ملخ و جمع بندی و نتیجه گیری پرداخته شده است ...







نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی